Jaha då var helgen slut! Vart tar tiden vägen?! Dagarna går alldeles för fort, snart har halva sommarlovet gått :O hoppas att tiden går långsammare när jag åker till Italien.....

Denna ångestfyllda söndag har jag tillbringat genom att plugga till provet i morgon. Känner mig sådär inför det, ena sekunden kan jag allt, medans en annan sekund är jag helt ute och cyklar... Suck! Men ja vi får helt enkelt vänta och se hur det går i morgon!
I morgon börjar även sommarträningen, hade helt glömt bort det! Det ska bli ganska kul faktiskt, ska bli skönt att få göra någonting som man tycker är kul och ta en liten paus i från skolan :) måste komma på hur jag ska hinna med alla måsten i morgon, måste ju plugga inför tisdagens prov, hinna äta en timme innan träningen, leta efter träningskläderna + danskorna, byta om, gå en timme innan träningen börjar och jag måste även försöka hitta en present till pappa som fyller år på tisdag!! Gaaah!! Aja det löser nog sig! Eller?!

Ligger i alla fall här i mörkret i min säng, ska nog ta och sova nu så att jag orkar med morgondagen! God natt alla där ute! Hoppas ni alla har det bra, så hörs vi förhoppnings vis i morgon! :)

Kom precis hem efter en mysig lite en promenad och glass mys med min syster. Blev mycket skratt vilket det alltid blir när vi träffas, så det var skönt att skratta i stället för att gråta!

Annars har jag bara varit hemma med myskläder och pluggat. Mitt mål med plugget i dag var att göra klart alla uppgifter så att jag i morgon kan sitta och repetera allt, och jag har precis blivit klar. Dock har jag inte riktigt svarar på alla, då det fanns uppgifter som jag inte förstod!

Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa! Ni hoppas ni har haft en bra dag och njutit av solen och att ni får en fortsatt trevlig kväll!

Det blev ingen tur till graven i dag, vilket jag verkligen ångrar. Men jag ville inte riskera att mitt sl kort har gått ut då jag inte har några pengar att ladda på en ny biljett med, och eftersom att graven ligger på Djurgården så är det en ganska lång bit att gå vilket jag inte riktigt orkade på grund av vädret. Det är en helt annan sak att gå nere vid vattnet när det är sol, men i dag har det varit ganska grått och mörka moln och jag ville inte riskera att det skulle börja regna och åska m.m Även om jag älskar att gå i regn så är det inte så trevligt att stå vid en grav när det spö regnar. Men jag har i alla fall bestämt att jag ska dit innan jag åker till Italien, vill inte att hennes grav ska stå tom, ska se om jag kan hitta lite stenar som jag kan skriva på och lägga där, dem förra stenarna var det någon som tog så därför tänkte jag att jag gör egna. Men ja vi får se.......

Ni får ursäkta för mina Depp inlägg, men tyvärr så är det så här jag mår och det är ingenting som jag orkar mörka längre. Denna blogg skapades för att jag skulle skriva av mig om mina känslor och tankar, det är därför jag är anonym......... Men vi får hålla tummarna på att denna Depp period inte varar så länge!

Har precis ätit en god middag som bestod av lammfärs biffar med potatis & feta ost. Och nu ligger jag här i soffan och äter fredags godis :) blir att gå och dejta kudden tidigt i kväll, är så trött och har även huvudvärk. Måste vara pigg i morgon då jag måste plugga!

Nog bäst att jag slutar skriva nu, innan inlägget blir allt för långt. Ha det så bra så hörs vi!

Hej på er!
Det är en besviken och en ledsen tjej som skriver i dag :( provet i dag gick SKIT, trodde verkligen att jag skulle få godkänt men det fick jag inte!!! Och nu är jag orolig för att jag inte ska klara delprovet på måndag...., Jag orkar verkligen inte!!! Hur mycket jag än pluggar så blir resultaten aldrig bra! Börjar även tycka att vår lärare har blivit sämre än vad han var från början, kan går inte genom allt som vi ska kunna till proven, vilket gör att det blir väldigt svårt att plugga på saker som han inte ens har gått genom och förklarat hur man gör. Jag blir besviken på mig själv när jag inte riktigt känner att jag anstränger så mycket som jag egentligen vill, men jag har det inte lätt just nu. Känner mig så enormt ensam, pappa jobbar kväll och kommer hem när jag sover, mamma & lillebror är i Frankrike och kommer hem om 5 dagar. Och det är när jag är ensam som allt bara brister, tårarna bara rinner och rinner ner för min kinder och jag kan inte längre hantera det............ Det är så mycket tankar som åker omkring i mitt huvud, och stor press på att jag måste klara matten, annars måste jag läsa två kurser i 2:an och det vet jag redan nu att jag inte kommer att klara..... Jag vill inte göra min familj besvikna! Jag vill att alla ska vara stolta och glada för min skull!!!!

Varför kan inte jag få vara lycklig och känna att jag gör mitt allra bästa?

Varför kan inte jag få må bra?

Är inte jag värd att få vara lycklig eller att må bra?

 Í dag när jag åkte tunnelbana hem från skolan satt det en äldre kvinna och hennes barnbarn mittemot mig. Kvinnan var läskigt lik min mormor, förutom att hon var några år yngre. Hon hade samma färg som min mormor brukade ha på sitt läppstift, rosa, hon hade liknande röst som min mormor och hon gjorde EXAKT samma miner med sin mun som mormor brukade göra. kvinnan pratade med sitt barnbarn precis så som min mormor gjorde till mig, prata om intressanta saker som egentligen inte var så intressant, låter konstigt men jag tror nog att dem flesta kan hålla med om det att i bland när äldre pratar med än berättar dem ganska konstiga saker som egentligen inte är så jätte intressanta men ändå så är det mysigt att lyssna på, någon som känner igen det?! Eller det kanske bara är jag?!
 
När dem satt där framför mig och pratade, skrattade, slog det mig hur mycket jag egentligen saknar min mormor. Jag saknar verkligen allt som har med henne att göra, saknar allt vi gjorde tillsammans. Nu är det 2 ½ år sen hon dog och saknaden över henne blir bara värre och värre för varje dag som går..........
 
Snälla kom tillbaka!
Vi saknar dig!
Vi behöver dig!
Vi älskar dig!
 
I morgon efter skolan ska jag åka till hennes grav och tända ljus.......
 
Denna dag har inte alls varit bra. Det märks klart och tydligt att jag fått för lite sömn eller vad man ska säga, känner mig helt slut i kroppen. Så slut att jag inte orkar gå ut och handla middag. likadant som i går har tiden gått väldigt långsamt, skolan har verkligen blivit tråkig och jag orkar inte satas mer, jag orkar inte sitta och plugga hela tiden. Jag vill kunna ha sommarlov, vara uppe sent, sova hur länge man vill, inga måsten som man behöver göra!!!
 
Provet i dag gick rent sagt ut SKIT, blev inte godkänd :( Och i morgon ska vi ha prov på ekvationer, vilket jag verkligen hatar. Fattar ingenting, blir bara förvirrad av alla X och Y, minus hit och dit och bla bla bla blaaaaaa bllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Och det gör verkligen inte saken bättre att jag ska bo hos pappa nu, för jag kan verkligen inte plugga här. Dålig belysning och med tanken på att det är kök kombinerat med vardagsrum så kan man inte sitta i fred och plugga!! Gahhhhhhh!!!! + att jag har världens huvudvärk & mensvärk och vi har inga värktabletter!!! Hur fan ska jag överleva detta?! :P
 
Borde sätta i gång och plugga nu, sorry för ett luddigt inlägg. Jag är verklige inte på humör just nu att skriva glädjespridningar nu. Kan inte påstå att jag är skärkild glad just nu......... ............

God morgon!

Ja jag vet kl är 05.50 men jag kan verkligen inte sova :( Har varit vaken sen kl 4.... Jag kan inte sova när jag är ensam hemma och mamma och lillebrorsan åkte tidigt i morse till Frankrike där dem ska vara i 3 dagar sen ska dem "tågluffa" till Spanien. Så fort ytterdörren stängdes vaknade jag automatiskt..... Så nu sitter jag här i soffan trött som bara den och dricker te, tittar på tv, eller ja det är ju inte så mycket som visas så här tidigt förutom TvShop :) Vet inte varför, men jag känner mig helt gråtfärdig.... Vet inte om det beror på att jag är trött eller om det är något annan?! Har sån stor lust att gråta men det kommer ingenting.

I dag ska jag i alla fall till pappa så att jag slipper bo här själv och jag slipper även vara uppe hela natten! :P Nej nu ska jag försöka komma på någonting att göra... Men vad fasiken gör man när kl bara är 06.00.? Någon som har förslag?!

Hallå där! :)
 
Kom för ett tag sen från skolan, har ätit lite lunch med mamma & lillebror och kollat runt lite på datorn. Efter att jag skrivit detta inlägg blir det att plugga till morgon dagens prov, har absolut ingen lust!! Om jag fick välja hade jag valt att ligga i sängen och bara läsa eller kolla på tv, får se till att jag pluggar fort så kanske jag hinner med att läsa lite?!
 
Dagen i skolan har varit väldigt seg, oftast brukar tiden gå hyffsat fort. Men inte i dag!! Herre gud va tiden gick långsamt, tog liksom aldrig slut. Fick i alla fall sluta lite tidigare så det var skönt :) Nu är det bara 16 dagar kvar, sen får jag äntligen mitt förtjänta S O M M A R L O V!!!  Nice!!!
 
Ni får nöja er med detta, ja jag vet att min blogg suger och att jag aldrig lägger upp bilder, men det kommer...... jag lovar...... Nu måste jag verkligen sluta och börja plugga!!  :) 

För exakt ett år sen, samma tid låg jag i en av våra soffor på landet och njöt av sommaren. Vi hade precis kommit hem efter en promenad ner till stranden, kanske hade vi tagit ett dopp i havet?

Just i denna stund sitter jag i vår soffa, dock här hemma i Stockholm och tittar på morden i midsummer. Älskar verkligen det programmet, när det börjar sändas på tv är det äkta sommar! Även om det inte känns som sommar för min del just nu så får jag i alla fall lite sommar känslor!

Dagen har jag spenderat i skolan, när jag kom hem somnade jag på direkten i min sköna ny bäddade säng, halv sov i 45 min, skönt! Sen var det dags för att plugga till morgon dagens prov. Söta mamma kom med med en jätte stor ananas och en liten chokladkaka, för att fira att jag klarade 1:a delprovet som jag skrev i Måndags! Ja ni hörde rätt! JAG KLARADE PROVET!!! Nu är det bara 3-2 delprov kvar + proven som jag skriver varje dag, sen är jag klar! Och förhoppningsvis har jag klarat kursen!!! Ni fattar inte hur lycklig jag är just nu!! :D nu ska jag fortsätta titta på morden i midsummer och sen blir det en dejt med kudden! Hoppas ni alla har det bra i sommarvärmen! Så hörs vi antagligen i morgon!!! :D

Har precis ätit pyttelite frukost och ligger nu här i min mjuka sköna säng. Vill inte gå upp!! Skulle kunna ligga här hela dagen och bara läsa......... Men nej! Nu är det måndag vilket innebär att det är sommarskola :( Har prov i dag, har pluggat hela helgen och fortfarande känner jag mig inte helt hundra på allt. Men ja det får gå som det går!

Nej om en minut måste jag börja klä på mig så jag säger tack för mig så hörs vi sen!! :)

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni alla har haft en bra dag! Själv firade jag min midsommar med picknick i vitabergsparken med syster,lille,pappa & systers kompis som kom senare på kvällen. Riktigt mysigt! Åt massa gott och jag hade bakat överraskande goda choklad muffins (som var kladdiga i mitten) mums!
Har tyvärr Inge bilder :( glömde ta bilder, så typiskt mig! Men jag ska försöka ta kort på muffisarna när jag bakar dem nästa gång + kanske lägg ut receptet?!
Som sagt så har jag haft en väldigt trevlig midsommar, skriver mer i morgon! Nu blir det en dejt med kudden! God natt! :D

Ja ni, det är en betydligt gladare tjej som sitter och skriver :) Första veckan i sommarskolan är avklarad (nu är det bara 3 veckor kvar) Denna vecka har jag skrivit 3 prov, och det har gått över förväntat bra. Jag har fått godkänt på alla dem 3 prov! :D Dock är det fortfarande en lång väg kvar, vad som helst kan hända....Men en liten gnutta hopp finns!!'

I morgon är jag ledig! Skönt! Det är ju midsommar i morgon, så vi ska ha picknick i en park och bara mysa och jag ska njuta av solen! Lördag & Söndag måste jag plugga, har prov på måndag :| Snart börjar även sommarträningen, måste komma på en plan så att skolan & träningen går i hop. Träningarna kommer att vara på kvällarna så jag måste komma på hur jag ska hinna plugga eftersom att jag har prov varje dag,... Hmmm det löser nog sig! Eller ja det måste det göra!!

Ni får ha en trevlig fortsatt kväll! Kanske slänger ut ett inlägg i morgon, annars får ni alla ha en trevlig midsommar!! :D

Tre dagar har jag gått  sommarskola och jag känner mig redan frustrerad & stressad över allt arbete vi måste göra varje dag. Vi sitter i två timmar varje dag & på dem två timmarna ska vi hinna ha prov, genomgång & att vi göra massa uppgifter, vi får även nya uppgifter hela tiden. proven tar ungefär 15 min sen ska vi ha genomgång på ca en timme sen får vi ca knappt 45 min på oss att göra alla uppgifter. Det kanske inte låter så jätte mycket, men det är det, speciellt om man sitter i ett varmt klassrum och vet att alla andra har sommarlov!! Det selar ingen roll om man har tunna kläder eller har tagit med en flaska vatten, jag tog med mig vatten i går och när jag skulle dricka så var det alldeles ljummet inte så gott. Det gör ju inte saken bättre att vi inte får gå till toaletten och fylla på med nytt, sen vet jag inte ens var toaletterna är nånstans......... Vi får 5 min rast, men på den korta tiden hinner man inte ner till skolgården och ta en nypa frisk luft.........Ni kanske tror att jag är otacksam.... Men det är jag verkligen inte, jag är jätte glad att jag får en andra chans och pluggat upp mitt betyg. Och jag visste att sommarskolan skulle vara tuff, men inte så här..... Det är inte lätt att behöva sitta i ett varmt klassrum och plugga när man vet att alla ens vänner har sommarlov och får njuta av solen........ Det är inte lätt när man vet att alla andra får längre sommarlov!!!!
 
Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att mitt liv är väldigt orättvist just nu, nej det är inte för att jag behöver gå i sommarskolan.........antingen så är det krångel i skolan eller i familjen, just nu är det krångel i båda parterna. jag orkar inte kämpa, orkar inte kämpa för någonting just nu...... Känner mig så enormt misslyckad just nu..... Känner mig enormt osynlig.
Min familj försöker att peppa mig, dem säger att allt kommer att lösa sig, dem säger att dem är stolta över mig. Men jag hör på deras röster att dem inte riktigt menar det dem säger............. Vissa i min familj tycker inte om att jag har en dröm om att bli sjuksköterska, dem tycker inte om att jag går på vård & omsorg. Dem tycker att det är slöseri med tid att utbilda sig till någonting och så kanske man inte blir det man utbildat sig till. Det kommer i från personer om inte själva har någon utbildning.................. Varför slänga ut sig elaka kommentarer? Varför inte ens bara sitta tyst! Jag vill inte höra andras åsikter om att jag uppfyller min dröm, jag vill inte höra andras åsikter om att det är värsta skit göra att jobba som sjuksköterska eller jobba inom vården över huvudtaget. Jag har varit på ålderdomshem och jobbat och ja visst, man får ta väldigt mycket skit i från patienterna och anhöriga, och det är ett väldigt tungt arbete, i bland kanske man får göra saker som man tycker är äckligt och man får inte mycket betalt för det man gör. Men det är sånt som man lär sig att hantera ju längre man arbetar, man lär sig att inte ta åt sig av allt skit som man får, man lär sig att hantera saker som man tycker är jobbiga eller äckliga. Det ända man tänker på är att vårda patienten och att man vill hjälpa människor till att bättre liv .  Och det är precis det jag vill göra i framtiden, jag vill kunna hjälpa människor att t.ex. bli friska eller bara göra deras sista tid i livet till den bästa.......
 
Min framtid finns i vården, var finns din?
 
 
Avicii  - Wake me up
 
Avicii  - I Could Be The One
 
Passenger  - Holes
 
 Passenger-  Let her go
 
Passenger - Wrong Direction
 
 Galavant - Tonight (Radio Edit)
 
Jason  Mraz - I'm Yours
 
Emeli Sandé - Next To Me
 
Emeli Sande - Heaven
 
 Petter feat. Säkert ! - Logiskt
 
Veronica Maggio - Välkommen in
 
Veronica Maggio - Sju sorger
 
Veronica Maggio - Satan i gatan
 
Fatboy Slim - Praise You
 
Cornershop - Brimful-Of-Asha  
 
 
När jag hör dessa låtar får jag "sommar-rus" i hela kroppen, tips på andra bra "sommar låtar"
 
I dag var det då andra dagen på sommarskolan, och vet ni?! Jag klarade provet!!!! Så jäkla glad! Jag som var så orolig att tiden inte skulle räcka till, jag blev till och med klar lite innan vi skulle lämna in :D Yeeey!!! Dock känner jag mig inte alls lika säker å det som jag ska kunna till i morgon, bråkräkning. Jag hatar verkligen bråkräkning!! Har suttit och pluggat, pluggat. Och nu har jag en liten paus......
 
Efter sommarskolan åkte jag och möte upp en av mina bästa vänner, vi gick till den nya gallerian som har öppnat vid Hornstull där dem även säljer frozen yoghurt, så jäkla gott! Jag älskar verkligen deras koncept, att man får välja helt själv vilken storlek, vilken smak och även toppning (man får alltså ta själv) och sen så väger dem det man har tagit, man kan liksom själv bestämma hur mycket det ska kosta! Så smart! sen gick vi ut i solen och satte oss på en bänk och bara prata massa girl talk , mys! Sedan promenerade vi från Hornstull tillbaka till söder. Riktigt mysigt! och nu sitter jag här i köket hos mamma och försöker plugga. Inte så enkelt när det är sol ute och alla barn som är ute på gården skriker som galningar!!! Har i alla fall gjort alla uppgifter så nu är det bara att repetera det jag har gjort! Så håller vi tummarna på att jag klarar det i morgon. :)  Tänk om 24 dagar sitter jag på ett flyg på väg till Italien!!  Om 24 dagar får jag äntligen SOMMARLOV!!!! Om 24 dagar kanske jag har klarat kursen!! :D  Känns som en evighet....... Nej nu ska jag rycka upp mig och plugga.
 
Hopps ni får en fortsatt trevlig dag/kväll! :D
Äntligen har man sommarlov!!
 
Dem senaste dagarna har jag bara njutit av ledighet, har inte gjort någonting. Bara suttit på balkongen och läst flera timmar i streck...... sååååå skönt!  Men det varade tyvärr inte länge, sommarskolan började i dag, och dem kommande 4 veckorna kommer att bli ett rent HELVETE!!!! Kände det redan i dag..... Jag ska ha prov VARJE dag i 4 veckor. Första provet är redan i morgon så jag har pluggat till det och jag känner mig ganska säker. Så jag ska bara kolla anteckningarna en extra gång innan jag går och lägger mig... Det ända som stressar mig är att vi bara kommer att få en kvart på oss att skriva... Gahhhh!!! En kvart är ingenting!!! I alla fall inte för mig, min hjärna kan inte hantera stress..... Nej nu ska vi tänka positivt!!! Jag kommer att klara det, jag kommer att klara det, jag kommer att klara det, jag.......kommer..........inte........klara .............mig!!!!!
 
Dagen har ändå varit helt okej,  jag tappade bort mig TOALT i skolbyggnaden, sprang upp & ner för trapporna, fram & tillbaka i korridorer..... och när jag äntligen lyckats hitta en lärare och frågar vart jag ska gå säger han "men lilla gumman, du är stor nog att hitta själv!" och så gick han..... Visste inte om jag skulle gråta eller skratta!? :P Men tillslut så hittade jag klassrummet . Haahahah kände mig så otroligt liten bland alla långa killar & tjejer, alla såg så vuxna ut och så kommer lilla jag där..... Inte konstigt att folk tror att jag är yngre än vad jag egentligen är :P Lektionen gick ganska bra, vår lärare är helt okej... Han är lite oklar med vissa saker och så hade en ganska dålig attityd eller vad man nu ska säga, han visar inte sådär jättebra respekt mot dem som inte pratar så bra svenska eller mot oss som har lite extra svårt med matten. När han kom fram till mig och frågade hur man uttalade mitt namn och när jag sa hur mitt namn uttalades gjorde han världen grimas, vet inte om han gjorde det för att det var svårt att uttala eller om han tyckte att det var ett konstigt namn?! är oftast van med att folk har positiva "reaktioner" när dem hör mitt namn.... Men som sagt alla behöver inte tycka om mitt namn, så länge jag gillar det så är jag nöjd!!! 
 
Har som sagt väldigt mycket att berätta, men ni får hålla ut ett litet tag till!!! Jag vet at jag har lovat massa inlägg m.m. Men just nu går min lilla hjärna på högvarv och jag måste fokusera på sommarskolan och se till att jag klarar kursen... Jag hoppas att ni förstår....
 
Har i alla fall precis ätit middag, eller ja om man nu vill kalla det för middag. Det blev äggröra med lite bröd. Det är typ äggröra m bröd eller avokado m bröd som jag kan äta just nu, har ingen aning varför..... Sen till efterätt blev det en liten kladdkaka bit MUMS!!!!  Borde nog sluta skriva nu, börjar märka att detta inlägg börjar bli väldig konstigt så det är nog bäst att jag stannar här. Hoppas ni alla har det bra, så hörs vi senare!!! :D
 
Sitter just nu ute på balkongen , har solat lite och nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på skön musik! Älskar verkligen sommar! vår & sommar är mina favorit årstider, slippa ha på sig varma, tjocka kläder. Tänker nog stanna här på balkongen hela dagen och bara mysa :)  I helgen blir det förhoppningsvis bakning, då lillebrorsan bjudit hem kompisar för att fira honom så antingen blir det en tårta eller cakes pops :) Sen så kanske det blir att åka i väg och bada med några i från klassen, sen ska jag bara SLAPPA innan sommarskolan börjar. Kanske blir det en liten snabb tur till landet, men vi får se!  Hoppas ni alla har det bra där ute i solen, glöm inte att smörja in er ofta med solkräm & och försök att inte drick så mycket alkohol, om ni ska dricka alkohol, drick varannan  glas vatten!
 
Bjuder på lite Svart & Vita bilder!
 
 
 
 
 
 
Jaha då var det Sveriges Nationaldag! Ingentig som jag diekt firar, eller när jag bor hos mamma brukar vi oftast göra tårta och bjuda hem lite folk, men när vi bor hos pappa (som vi gör nu) så blir det ingen firande. Eftersom att pappa inte kommer i från Sverige så tycker han att det är onödig att fira (det är knappt så att vi firar Irlands Nationaldag) och dessutom så jobbar pappa. Så nu är det bara jag och brosan hemma,.........Undra vad vi ska hitta på, själv skulle jag vilja gå en liten promenad till djurgården och lägga blommor hos mormor, men brorsan total vägrar!!! Hmm får se hur jag gör..........Hur firar ni Sveriges Nationaldag?
 
I går så åkte iallfall jag och mamma ner till Sickla köpkvarter för at se om jag kunde hitta en klänning till skolavslutningen. Men i stället för att komma hem med klänningar, kom vi hem med massa bak saker! Panduro har börjat sälja sockerpasta (ungeför som marsipan) massa olika formar m.m. Så att i helgen ska jag baka cakes pops :D  Hittade en jätte söt klänning som jag täkte ha på skolavslutningen, dock såg jag ut som ett stort tält i den :( Men mamma hittade sen en jätte fin kläninng som är lite pudergrå i från H&M, så det lutar mot att jag ska ha den! :D Så u är det bara ett par skor som saknas. Ska nog ha ett par ballerinaskor till, tänker i allfall inte ha på mig högklackat som jag hade i nian, det är en annan sak om man bor när skolan (bodde ca 2 min i från) Men nu bor jag ca 20 min i från och måste åka tunnelbanna, så därför får det bli ballerinaskor. Nej u ska jag fortsätta dricka mitt te och mumsa på kakan jag hittade :) Hoppas ni alla får en kanon dag så hörs vi senare! :D
 
finns att köpa på gina tricot , kommer dock inte i håg hur mycket det kostade, men inte så mycket!!
Det har ju varit en ganska stor diskussion om mammor ska få amma offentligt eller inte... Dem flesta tycker absolut att mammor ska få göra det, men det finns även personer som är helt emot det. Jag själv som är 17 år tycker att det är helt okej för mammor att amma offentligt OM dem använder en filt/sjal över. Jag tycker faktiskt inte  är speciellt trevligt att se ett blottat bröst när jag sitter t.ex. på bussen eller på ett café/restaurang. Idag t.ex. så satt jag och min mamma på ett café och fikade lite, framför mig sitter det en mamma med sitt barn. Helt plötsligt börjar barnet att gråta och hon tar genast fram bröstet och börjar amma, men tar ingen filt/sjal över. Jag som sitter framför henne tycker inte att det är så trevlig att se ett bröst när jag fikar, vilket dem andra café gästerna inte heller tyckte. Och om jag ska vara helt ärlig så tappade jag faktiskt mat lusten.
 
Ska det vara så jäkla svårt att sätta en sjal över?! Eller kanske sätta sig så att ingen ser?!
Men nej, då ska ju alla mammor säga "Bröst är ju naturligt" Ja okej bröst är naturliga, men det är ju våra nakna kroppar också. Det är okej att visa upp brösten, men det är inte okej att gå runt naken på stan eller att vi tjejer ska gå i korta shorts..... och om nu bröst är så jäkla naturliga, varför ska vi tjejer ha på oss BH då, eller varför måste vi ha på oss bikini?? Varför får vi alla tjejer/kvinnor kommenterar om vi inte använder BH m.m.? Bröst är ju "naturliga"  Självklart menar jag inte att vi tjejer ska gå runt och visa våra bröst, utan jag blir bara så jäkla trött på hur folk säger att bröst är "naturliga" för det är våra kroppar också, och ändå får man inte gå runt naken....Inte för att jag vill att folk ska gå omkring nakna, men ja jag tror ni fattar, right?!  Sen kan jag ju för förstå mammorna också, att dem vill kunna amma offentligt. Men då tycker jag faktiskt att man ska ha en filt/sjal över, det är väl inte så jobbigt?! Eller?! I så fall tycker jag att ni kan stanna hemma om det är SÅÅÅÅ jobbigt att ta med en sjal, tro inte att bara för att ni är MAMMOR att ni bestämmer över hela samhället!!!!!!!! Eller att ni har rätt att BLOTTA  era bröst bara för ett er unge är hungrig!!! Pumpa ut mjölken och ge mjölken i en flaska!!!!!! Det skadar inte barnet!!!!!
 
Vad tycker ni om det här?! Har mammor rätt att amma offentligt?!
Äntligen har jag fått tillbaka mitt internet!!! T O T A L    L Y C K A!!!! :) Det är därför jag inte har bloggat någonting på den senaste tiden..... Det har egentligen inte hänt sådär jätte mycket sen jag bloggade senast. Förutom att nu är jag helt klar med skolan, eller ja om man tänker bort i från sommarskolan då, dock så är inte skolavslutningen för om en vecka. I dag var det den sista "riktiga" skoldag, eller ja om man vill kalla den riktig, det ända vi har gjort i dag var att lämna in alla böcker, fikat, städat skåpet & fått reda på betygen m.m. så någon riktig skoldag vill jag nog inte påstå att jag har haft :P Kan inte fatta att jag redan ska gå ut 1:an, detta skolår har verkligen gått i raket fart, hoppas nu bara att resten av åren också går fort för jag vill ta STUDENTEN!!! Apprå på studenten, i morgon tar våra 3:or studenten vilket betyder att jag är ledig i morgon!!! Så jäkla najs!!! och inte nog om det jag är ledig onsdag, torsdag, fredag & måndag sen på tisdag är det skolavslutning!!! Fett onödigt att vara ledig i en vecka och sen komma och ha skolavslutning, varför inte bara sluta i morgon?! Men nej då är ju min skola lite efterbliven..... Aja ska i alla fall bli väldigt skönt med sommarlov, dock så kommer sommarskolan förstöra lite, men det är ingenting som jag kan göra någonting åt, jag är glad att jag i alla fall får en andra chans :) Sen den 12.de juli då sommarskolan slutar drar jag till Italien i 10 dagar så det ska bli otroligt skönt att få komma bort lite från Sverige. Sen vad som händer resten av sommaren har jag faktiskt igen aning om, det kanske händer att jag åker till Irland och hälsar på tjocka släkten..............eller så stannar jag hemma...... vi får se :) som sagt så blir ju detta inlägg lite konstigt, men det är sånt som händer när man inte riktigt har saker att dela med sig :) Vi får hoppas på att jag har bättre "blogg humör" i morgon! Ni alla får ha det så skönt så hörs vi antingen senare i dag eller i morgon! :D