Av någon konstig anledning funkar inte mitt internet till datorn!!! Och jag som måste skicka in ett arbete!!! -__- suck!!

Sitter iallafall vid mitt skrivbord och dricker te! Det är fredag i dag vilket betyder att det är helg!! Dock måste jag sitta och plugga hela helgen till ett medicin prov som jag har på tisdag!! Återigen SUCK!!! Det ända jag gör är att vara i skolan, plugga plugga, äta och sen sova!! Får väl tänka att snart är det sommarlov och då jävlar ska jag bara ta det lugnt, gå på konserter och umgås med kompisar och SOLA & BADA såklart!! :) längtar!!!

Nej nu måste jag tillbaka till verkligheten och börja plugga! Ni får ha det så bra så hörs vi senare!! :D

Att ni kan följa mig på instagram, jag heter bamsehund. Och jag accepterar dem flesta som vill följa mig!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotografier, längatr till sommar2013, sommar2012,
Sitter här med en bultande huvudvärk och drick te och ska försöka plugga lite matte och läsa i genom lite papper som jag fick till svenska nationella som jag ska ha i morgon...Borde egentligen gå på dansträningen, men jag känner att jag måste verkligen satsa på skolan nu. Har läst mina omdömen och är inte helt nöjd, har lyckats sänka mig i vissa ämnen, inte mycket... Men jag känner verkligen att jag måste visa mina lärare att jag verkligen kan, vill inte att det ska sluta som det gjorde i nian och jag gick ut med USLA betyg!!! Jag vill inte.............. Jag vill gå ut med så bra och höga betyg som möjligt, och jag vill känna att när jag gått ut skolan att jag ska känna mig nöjd och känna att jag verkligen gjort mitt bästa!!! Jag vill att min familj ska vara stolt över mig!!!

Nej borde sätta i gång med plugg nu, men vi hörs snart! jag lovar!! Ha det så bra!! Hej då!! :D
Hej!! Tänkte slänga ut ett inlägg till er "alla" där ute! Har verken haft tid eller lust att blogga men känner nu att jag måste ta en paus från allt plugg..... Som sagt så har jag pluggat hela dagen i dag och är fortfarande inte riktigt klar än, måste skriva klart min engelska redovisning, skriva det sista på mitt historia arbete och försöka plugga lite matte så att jag är klar med kapitlet till i morgon och kanske om jag orkar förbereda mig lite till svenska skriftliga nationella prov som jag har på tisdag och på torsdag!!! Rolig söndag va?! Åh är så arg att det är sol och varmt ute och jag måste sitta här inne och ruttna och plugga, det är alltid sol när man har som mest att plugga! Varför!? VARFÖR!? -__-
Nej ska sluta klaga........
I torsdag så fyllde jag 17!! Och såklart så skulle det SPÖ regna, känner att vädergudarna inte gillar mig.... Nej men jag hade en trevlig födelsedag trots all regn. Vaknade upp av en ljuvlig stämma (pappa + lillebror sjöng för mig) fick öppna ett litet paket, och sen göra sig i ordning och åka i väg till skolan. I skolan var alla glada och GALNA som dem alltid är när folk fyller år!! hahaha Asså jag älskar min klass!!!! Dem sjöng för mig i korridoren, gav mig en liten rosa ballong och sprutade sån hära kladdiga serpentiner (vet inte vad det heter) över hela mig!! hahaha :) Sen åkte jag hem och mötte upp mina syskon och öppnade fler presenter. Sedan åkte vi väg till "Pappas" nya restaurang ( eller ja det är inte hans restaurang utan han har varit med och öppnat den) och åt god middag, och sen åkte vi hem, för i alla behövde plugga.... Så nu vet ni hur jag spenderade min födelsedag!! :D
I Fredags så hade jag och mina syskon, syskon mys. Så vi gjorde varma mackor till middag och drack te och bara mös!! Sen på Lördagen mötte jag upp två av mina bästa vänner och vi hade en shopping dag och köpte lite fina vårkläder ( kanske visar bild senare) så det var roligt att träffa dem!!! :D Och ja söndagen har jag ju redan berättat om !! Nej nu ska jag fortsätta att sura över det fina vädret och fortsätta plugga, ha det så bra så hörs vi om ett tag! Hej då!! :)

Godmorgon!
Har sov morgon till 12.40 idag, men måste till skolan och göra klart mitt medicin arbete, suck!!!! Och om det inte hade varit så att jag måste gå på extra matten efter skolan hade jag slutat tidigt, slutar halv fem idag :( åter igen suck... Sen gör ju inte saken bättre att jag måste stanna i skolan i en och en halvtimme helt själv innan extra matten börjar :( alla andra ska göra sina svenska nationella muntliga, men jag gjorde mitt i går! :) nej Gud va jag klagar!! Vill ni veta en sak?! I morgon fyller jag 17!!! Jippi!! Woooop Wooop!!!
Nej nu ska jag försöka ta mig till skolan! Ha det så bra så hörs vi sen! Hej då

Go kväll allihopa!! Längesen jag skrev här, jag har tänkt och skriva här men det har liksom inte blivit av. Bloggappen har krånglat så jag har inte kunnat blogga via mobilen, och datorn har jag inte ens orkat använda! Är så sjukt trött på allt just nu, vill bara spring bort och aldrig mer komma tillbaka känns det som! Har sjukt mycket i skolan just nu, denna vecka börjar nationella proven + massa andra arbeten och redovisningar hit och dit! Orkar helt enkelt inte!! Har tappat motivationen helt, vet knappt hur man pluggar längre!! Har väl hamnat i en sorts kris, håller tummarna på att det släpper snart, för så här orkar jag inte må!!!

Har egentligen tusen saker att skriva här på bloggen, men jag finner ingen ro när jag skriver här. Allt bara snurrar i mitt lilla huvud, får inget gjort!!! Känner för att gråta, men det kommer ingenting, känner mig helt tom vet knappt hur man är glad, jag orkar inte, jag orkar inte!!!! Jag får nog återkomma sen när jag mår bättre, just nu måste jag satsa på mig själv och på skolan! Jag lovar att jag ska skriva om praktiken m.m. Men inte just nu!! Hoppas ni "alla" förstår!! Ha det så bra så hörs vi om ett tag!! Hej då!!

Jag tycker garderober är läskiga
 
Jag hatar att vara med på foton
 
Jag älskar sötsaker
 
Jag kan inte äta om det är mycket folk omkring mig
 
Jag tror att saker och ting händer av en andledning
 
Jag har en STOR fobi av navlar
 
Jag har minne som en guldfisk
 
Jag gillar att städa
 
Jag gillar inte att sova länge på morgonen
 
Jag gillar inte att åka tunnelbana
 
Jag gillar att gå
 
Jag har aldrig varit på en riktig fest
 
Jag har aldrig blivit full
 
Jag har aldrig varit tillsammans med någon
 
Om jag inte jobbar inom vården vill jag bli maskör eller florist
 
Jag längtar tills jag flyttar hemifrån
 
Jag skulle vilja resa till Paris, New york, LA
 
Snart fyller jag 17
 
Jag gillar att läsa