what's happening!!!
Hallå där bloggen!! Ja som ni kankse har sett så har jag inte varit så jätte aktiv här på bloggen!!! Just nu så har bloggen kommit i andrahand!!
 
Eftersom att jag var magsjuk hela förra vekan så har jag denna vecka bara försökt ta igen allt som jag missat och samtidigt lämna in massor av inlämmningar och skriva massor av prov!!!! Asså denna vecka har verkligen varit ett helvete!!!!  Jag har haft hemma tenta i medicin, prov i engelska, prov i svenska, prov i vård och omsorg inlämnings uppgift i etik och grupp arbete i hisoria, m.m.!!!! men ändå som har denna vecka varit helt fantastiskt!!! Asså då menar jag i klassen, denna vecka har alla varit på sina bästa humör , jag har skrattad massor och verkligen haft kul!! hahahah det kanske beror på att dom som jag umgås med har varit sjuka!! (ahahah nej men gud va taskig jag är!!!!! :P ) nej men stämningen i klassen har i allfall varit jätte bra!!! JUSTE VET NI VAD JAG FIK REDA PÅ I DAG!!!! jag fick reda på hur det gick på vård och omsorgsprovet som vi skrev för någon vecka sen!!  OCH VET NI!! JAG FICK ALLA RÄTT!! 27/27!!!!! HAHAHA NI FATTAR INTE HUR GLAD JAG BLEV!!!! nej men nu ska jag sluta måste skriva klart arbetet i historian, ha det gött allihoppa så hör vi senare!!! hej dåååå
 
 
 
 
Tjena!!
 
Ni har väl inte glömt bort farsdag!? vad har/ska ni ge eran pappa? själv har jag inte köpt någonting till min pappa, utan jag har bakat äppelkaka åt honom :) som vi ska äta sen när han har kommit hem i från träningen!!! MUMS!!!!
 
Hahahaha kommer ni ihåg att jag berättade att jag skulle ha matte prov i fredags!? det blev inställt på grund av att någon la upp provet på våran FB sida, jag vet inte riktig hur personen fick tag på matte provet, men tydligen var det rätt prov och jag vet inte riktigt hur vår matte lärare fick reda på det heller, men lärare är ganska smarta av sig dom käner typ på sig saker och sen tror jag faktist att dom är rätt vana med att sånt här händer. Lite roligt är det att typ hela klassen tror att det är jag eller dom som jag umgås med har challat till läraren.... vilket det inte är, jag fick reda på att matte provet var på vår sida bara några minuter innan matte provet, och desutom så trodde inte jag att det var det rätta provet....  aja dom få tro på vad dom vill, jag vet bara att det inte var jag!!! nej men sen har jag och dom två tjejerna sagt att om dom fortsätter att anklaga oss så ska vi gå antingen till rekton eller till våra mentorerså att dom får ta ett snack med dom som anklagar oss!!! :)
 
Hahahah och en annan grej som har hänt är att i kväll skulle vi ha insparksfest/halloween fest men den blev inställd på grund av att det var för få elever som köpt biljetter till den , sen tror jag att det är typ ingen som vill festa på en söndag, jag menar om det hade varit på en fedag så hade det faktit varit ok och då hade jag nog få gått för mamma och pappa!! aja det är sånt som händer, men jag hoppas på att dom fixar något annat som vi kan göra, för det skulle vara kul!!! :)
 
nej nu orkar jag inte skriva, ha det så bra mina små gullegrisar så hörs vi sen/ heeeej dåååå
* Jag är trekvarts irländsk
 
* mitt namn betyder Gud är Barmhärtig
 
* När jag var liten så var min dröm att jobba som brandman
 
* Jag älskar nagellack
 
* Jag är en godisgris
 
*Jag är beroende av te
 
*Jag ÄLSKAR lakris
 
*Jag vill jobba med svårt sjuka barn
 
*Jag ÄLSKAR  ananas
 
*Jag har vunnit guld i Irländskdans
 
*Jag gillar att städa
 
*Jag är ganska blyg
 
*Jag HATAR att prata framför en stor grupp människor (t:ex redovisningar)
 
*Jag ÄLSKAR att läsa
 
*Jag ÄLSKAR att åka flygplan
'
*Jag HATAR tunnelbana
 
*Jag gillar att titta på skräck filmer
 
*Jag har aldrig varit ihop med någon
 
*Jag har aldrig varit på fest (t:ex klassfester)
 
*Jag gillar att pyssla
 
*Jag ÄLSKAR att bada (dock måste det vara varmt)
 
*Jag skulle vilja åka till afrika
 
 
Hej! ja jag vet jag har varit usel på att blogga på den senaste tiden, och jag tänker inte ge er massor av ursäkter, för jagt ror ni fattar varför jag har varit borta i från bloggen.......
 
Aja skit i det nu är jag här och nu tänker jag skriva lite :) Kom Hem för en stund sen från skolan, vi hade sån här omprovsdag, så alla lektioner är inställda. Och jag åkte dit vid 8 för att komensera mitt historia prov som jag gjorde innan lovet och nu håller vi tummarna på att jag iallafal får ett E (godkänt) visst det skulle vara skönt om jag fick ett C men jag känner att ett E är minst lika bra, så länge jag inte har några F varningar så är jag nöjd!!! :)  och I morgon så är det matte prov! Jippi!! (not) så jag ska plugga lite till det också så håller vi tummarna på att det går lika bra som det andra matte provet där jag faktist fick ett E!! nej men nu märker jag att detta inlägg börjar bli tråkigt, ses och hörs senare heeeej dåååååå
Tänkte ta och tipsa om en jätte bra skräckfilm som jag såg i går..... eller ja skräckfilm och skräckfilm den var kanske inte super läskigt utan mer spännande och lite obehaglig, fick några ångest attacker hahahahah nej men den var alldeles lagom tycker jag...filmen vi såg hette HIDE AND SEEK jag tänker inte berätta vad den handlar om för då avslöjar man typ hela filmen, det enda jag kan säga om den är att ni ska se den om ni inte har gjort det!!!
 
bild lånad i från google
Hej!
Hur är erat höstlov? Mitt lov har hitills varit ganska bra, har inte gjort så mycket utan har mest bara tagit det lungt och samlat krafter till skolan, härom dan så bakade jag och min syster bullar vilket var super mysigt, och dom blev ganska goda faktist.... (hahahah jag har typ ätit upp alla) sen igår så träffade jag mina kompisar vilket också var super roligt och mysigt, har inte träffat dom på tusen år känns det som!!! vi gick till ICA och köpte lite fika och sedan hem tll en av mina kompisar och satt och åt fikat och bara satt och pratade, sedan satte vi oss framför tv:n. Sedan så gick jag hem för att laga mat åt mamma och lillebror, och sedan mötte jag upp tjejerna och gick och hyrde film och köpte godis, gick sen hem till dom och tittade på skräckfilm och åt godis och sedan tittade vi på några avsnitt av Glee, sedan gick vi och la oss, och nu  så är jag hemma, har diskat lite och ätit två bullar ( hahaha tjockis!!!) och nu sitter jag framför datorn, funderar att plugga lite idag så jag får det mesta gjort så att jag slipper sitta och vrålplugga i helgen!!! jaha... nej kanske ska ta och sluta nu, har inget mer att skriva.... hoppas att ni har ett bra lov!!!