.......Jesus! Va längesedan jag skrev här, tänkte kika in lite snabbt och berätta att jag lever!!! Njuter för fullt av att vara ledig och proppar i mig massa onyttiga saker hela tiden ( Hahahahah ) är lite små förkyld och har en jobbig hosta som kommer och går men annars mår jag toppen, är dock väldigt trött efter praktiken ( kommer berätta mer om det när jag sitter vid datorn ) nej nu sak jag sätta på mig myskläder och bara mysa ( som jag har gjort hela dagen, Hahahahah ) skulle ha träffat min kompis och sova över, men vi båda är trötta och mår lite halv dåligt så vi ska ta det i vecka i stället!! Nej nu får det vara nog!!! Nu vet ni att jag lever och jag återkommer med mer inlägg när jag sitter vid datorn! God natt! Hej då!

Tjena Tjena! Ligger här i soffan och väntar på att lill skiten ska vakna så att vi sedan kan börja med alla våra måsten idag! Solen skiner i alla fall där ute vilket är bra :)

Måste tyvärr sluta, måste göra mig i ordning,men jag skriver mer sen när jag kommer hem! Hej då!

Jaha då blev det kallt igen :( Väderet suger just nu!! Jag som hade hoppats att det skulle bli vår, men icke sa picke :(

I dag åkte jag och pappa ut till Älvsjö för att kolla på min APL, så att jag hittar dit på måndag. Jäklar var svårt det var att hitta det förbaskade äldreboendet, vi gick i två timmar leta och leta och alla som vi frågade sa antingen fel väg eller så hade dem inte ens hört talats om verken adressen eller att det fanns ett älderboende som hette så....och det gjorde heller inte saken bättre att SL gav oss fel vägbeskrivning + fel buss :( Och kallt var det också, jag hade på mig min vårkappa villket inte var så smart. Så jag och pappa gick och gick och till slut så hittade vi äldreboendet, men det var verkligen inte lätt. Dem måste verkligen sätta upp skyltar så att man hittar, för äldreboendet ligger inne i ett villaområde så man ser det knappt. Efter att vi hittat boendet åkte vi hem igen till trygga Södermalm :P Så i morgon ska vi åka ut det igen ( Ni ba WHAT?! VARFÖR DÅ!?) Nej men det är så att varje fredag ska jag till skolan och räkna matte i två timmar och då vill jag vara säker på att jag hittar där i från också, så att det inte slutar som i dag, att jag åker vilse! (hahah) I morgon blir det också att köpa hänglås, hårspray, nya ute skor och fixa mitt Sl kort :) Nej gud va jag är trött. Sitter i alla fall i soffan och vilar min mätta mage, snart blir det att ta fram godis + chips och bara mysa framför TV:n. Nej nu har jag ingenting me att skriva då ni får nöja er med detta inlägg, hoppas ni alla får en bra kväll så hörs vi sen! Hej då! :D

God morgon!

Sitter och lyssnar på lite skön musik, väntar på att pappa ska komma hem så att vi sedan kan gå och köpa hänglås, nya ute skor, hårspray, fixa mitt sl kort...... Sedan ska vi åka ut till Älvsjö och kolla vart min APL ligger,så att jag hittar på måndag. Blir lite jobbigt om jag inte hittar dit! Har typ aldrig varit i Älvsjö, eller jag har ju varit på gymnasiummässan, så dit hittar jag men ingen mer. Som tur är så följer pappa med!! Nej nu måste jag gå och ladda mobilen så att den inte dör! Hoppas ni alla får en härlig Lördag!! Hej då!!